2024

Shoppingresa Burg – vårresa, 2 dagar, avresa lördag 20 april
Vi åker till Calle i Burg där vi inleder med en vinprovning, därefter shoppar vi. Vi bor på Gasthof Meetz där vi äter middag med efterföljande dans/musikunderhållning. Halvpension. Besök på Bordershopen hemresedagen. Avresa från Skene. Pris 2200:-/person.


Revy Taube i våra hjärtan 27 april


Vårutflykt 1 dag, avresa måndag 29 april
Först åker vi till bleckslagerimuséet i Ljungsarp där vi får en guidadvisning.

Därefter beger vi oss till Fagerås i Sjötofta där vi får gå runt och uppleva alla blommande påskliljor och andra narcisser. Vid ankomsten blir det fika. När vi är klara i Sjötofta åker vi till Limmared och Glasets hus. Vi inleder med lunch, därefter blir det en guidadtur i utställningen.Vi avslutar dagen hos Cramers i Hillared där vi får en kort presentation/föreläsning om ett aktuellt ämne innan det är dags att ”gå loss” och shoppa inför vårsäsongen Avresa Kinna och Borås. Pris 775:-/person.


Malung gammaldansweekend 4 dagar, avresa torsdag 9 maj
Vi åker till Malung där det är dans på 2 banor torsdag-lördag,dubbla orkestrar på varje bana, dans 20-24 varje kväll. Res med ossi buss, avresa på torsdag morgon och återresa på söndagförmiddag.

Vibor 3 nätter på hotell St Olof som ligger mitt i centrum i Malungmed ca 10 min gångavstånd till Orrskogen. Bussfika på utresan och middag på lördagkvällen ingår samt inträde till dansen alla dagar.

Avresa Falkenberg, Veddige, Skene, Göteborg. Pris 3950:-/person.


Ölandsturen 2 dagar, avresa tisdag 4 juni
Vi åker till Öland där besöker bl a besöker Sollidens slott (inklguidning), Borgholm, Paradisverkstaden (keramikbutik), LizésInteriör, fyren Långe Jan, Eketorps borg. Fika på utresedagan,Lunch dag 1 och 2, middag på kvällen dag 1. Boende på i Färjestaden på hotell Skansen.

Avresa Falkenberg, Veddige, Skene, Göteborg. Pris 2450:-/person.


Östergötlandsturen 1 dagar, avresa torsdag 27 juni
Vi åker först till Rosenlunds Rosarium i Jönköping.Sedan besöker Botanicus i Skänninge som är en stor odlare av perenner med en fin visningsträdgård. Därefter blir det lunch på Mjölby golfklubb.

Efter detta besök tar vi oss till Olga Cederbergs fantastiska trädgård utanför Mjölby, där vi få njuta av en mycket speciell anläggningpå ca 8000 m2. Vi får eftermiddagsfika där och påbörjar sedan hemresan. Vi stannar vid Nyströms planskola och handelsträdgård i Axamo utanför Jönköping där vi får en kort presentation om anläggningen och sedan ges det tillfälle att ”gå loss” i deras välsorterade handelsträdgård. Avresa Kinna och Borås. Pris625:-/person.


Österrike (Uttendorf) 10 dagar, avresa fredag 9 augusti.
Resmåletär Stubacher Hof i Uttendorf där vi kommer att bo 7 nätter. Övernattning i Tyskland på ner- och hemresan.
Resans avsikt är upplevelser samt avkoppling och njutning kombinerat med lite fysiskaktivitet för den som så önskar i form av promenader och vandringar. OBS! Dessa aktiviteter kommer att anpassas till resegruppens önskemål och förmåga.
Vi kommer att göra några utflykter till sevärdheter som vi anpassar också till resegruppen och vad som majoriteten av gruppen önskar. Halvpension. Pris11700:-/person.


Resa i Evert Taubes spår 1 dag, avresa torsdag 29 augusti samt 19september
Vi åker till Orust och besöker Handelsman Flink, tittar på Taube-stenen, får en rundtur på Malö och Flatö. Vi besöker fröken Truls som är handelsträdgård, diversehandel, fik samt pelargon utställning. Hälleviksstrands kyrka besöker vi inklguidning. Musikunderhållning under resan med Taube.musik.

Avresa Borås och Skene. Pris 750:-/person.


Shoppingresa Burg – höstresa, 2 dagar, avresa lördag 19 oktober
Vi åker till Calle i Burg där vi inleder med en vinprovning, därefter shoppar vi. Vi bor på Gasthof Meetz där vi äter middag med efterföljande dans/musikunderhållning. Halvpension. Besök på Bordershopen hemresedagen. Pris2200:-/person.


Julmarknad Burg/Lübeck 3 dagar, avresa måndag 2 december
På denna resa bor vi 2 nätter på Gasthof Meetz mellan Puttgarden ochBurg där det blir musikunderhållning/dans första kvällen eftermiddagen. Vi inleder dock med en vinprovning på Calle i Burgankomstdagen och möjlighet att shoppa efteråt. Det blir också möjligt att göra ett kort besök på den lokala julmarknaden iBurg.
Dag 2 åker vi till Lübeck efter frukost och inleder meden guidad tur i staden och därefter blir det resten av dagen påjulmarknaden, där där vi stannar en bit in på kvällen.
HemresaDag 3. Besök på Bordershopen hemresedagen. Pris 3300:-/person.


Övrigt
På resor med övernattning avser priset/person boende i dubbelrum.Enkelrum kan erhållas mot pristillägg. Där det anges ”Halvpension”gäller det inte sista dagen på resan.
Resorna utgår från Kinna där annat ej anges ovan. Detaljerad information och program för resp resa, se hemsidan www.btrresor.seeller kontakta oss per e-post eller telefon, så berättar vi mera och svarar på dina frågor. Förutom dessa resor kan vi skräddarsyen resa till ditt företag/förening eller annan fast grupp, hör av dig och berätta om dina önskemål!